Zamieszczone przez __kater__
To się poprostu w pale nie mieści!!! Dodałem film video
Zwiń
X
-
Kater, dziwięc ci sie że odebrałes z serwisu auto w takim stanie (czyli z awarią którą zgłaszałeś). Ja na twoim miejscu bym go WOGÓLE nie odbierał !! Prosze bardzo maja 14 dni na naprawę. Jęsli w pzreciagu 14 dni nie poradzą sobie z usterka mozesz rządac auto wolnego od wadCzarny Elegance
Komentarz
-
-
odebrałem auto i na potwierdzeniu odbioru napisałem, że auto jest niesprawne
Serwis twierdzi, że auto jest sprawne. Odebranie auta pozwoliło mi nagrać ten film.
Nigdy nie zaproponowano mi auta zatępczego a jak kiedyś zapytałem poinformowano mnie, że mi się nie należy.
Auto jest mi bardzo potrzebne do pracy a podjechanie do klienta starą 16letnią Vectrą jaką posiadam może skutkować moją gorszą pozycją negocjacyjną (taki biznes)----===LPG Powered By GABOREK===---
Komentarz
-
-
dla tych którzy nie mogą otworzyć wrzuciłem na wrzutę---> http://www.wrzuta.pl/film/uR4deKUi85/video
Komentarz
-
-
Kater zgłoś sprawę do SAP oraz zainteresuj nia media ( do Turbo Kamery na TVN TURBO - szukaja nowych tematów) - uderz do nich.
No nie moze tak być, że ASO twierdzi, że oddaje sprawny samochód jeśli na tym filmie widać, ze auto najpierw faluje obrotami, a potem gdy nie dodajesz gazu to gasnie.
Ja bym od tego ASO zarządał nowego auta, lub zwrotu pieniędzy za instalacje w przeciwnym wypadku skierowałybym sprawe na drogę sadową.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
no ciekaw jestem czy __kater__, pociągnie to w zdecydowany sposób dalej, oczywiście, życzę wymiany auta na nowe, ale IMHO i na to stawiam -> nie ma najmniejszych szans, wątpliwe na nową instalację a najpewniej ktoś wreszcie ustawi\zamontuje ten gaz prawidłowo.
trzymam kciuki.
[ Dodano: Czw 26 Lut, 09 19:37 ]
Zamieszczone przez __kater__Big, właśnie to konsekwentnie realizujesaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Szkoda, to niech naprawią - podejrzewam, że Kater też będzie się z tego faktu bardzo cieszył
No nie moze być w cywilizowanym kraju tak, że wydajesz kupę kasy na nowe auto a jak mas zjakis problem to ASO cię zbywa, jest chamskie i jeszcze nie potrafi sie przyznac do tego że nie umie usunąc błędu :evil:
Przecież do choroby panom mechanikom za to płaca zeby NAPRAWIALI auta a nie oddawali je w takim stanie jak do nich przybyły.
Trzeba po prostu towarzystwo nauczyc moresu bo chyba im sie w d... poprzewracało i myslą, że to klient jest dla nich, a nie dowrotnie :evil:Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigTrzeba po prostu towarzystwo nauczyc moresu bo chyba im sie w d... poprzewracało i myslę ze to klient jest dla nich a nie dowrotnie :evil:
Zamieszczone przez __kater__szkoda czy jesteś w stanie zaprosić przedstawicieli SAP do dyskusji ? Było by ciekawiej!saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez __kater__szkoda czy jesteś w stanie zaprosić przedstawicieli SAP do dyskusji ? Było by ciekawiej!
Jest stare motoryzacyjne powiedzenie - " Salon sprzedaje pierwsze auto, pozostałe sprzedaje serwis" - chyba u Marszałka o tym zapomnieli !!!!Czarny Elegance
Komentarz
-
-
być może to jest odosobniony przypadek, ale jak już na pewno przy innych okazjach mówiłem - całkiem dobrze wspominam kontakt z SAP przez http://info.skoda.pl/ o dziwo miałem wrażenie, że ktoś się zainteresował i zaangażował w rozwiązanie mojego problemusaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
ja po rozmowie z kierownikiem odebrałem to tak, że przyjedzie pan doktor i jemu też będę musiał udowodnić, że gaśnie. Mam nadzieje, że będize tak jak piszesz. Facet na poziomie z mocą decyzyjną i szybko rozwiąże mój problem
Mam tylko taką malutką obawę. Auto czasem chodzi dobrze... Jak przy nim nie zgaśnie to będą mieli pożywkę. Dlatego nagrałem dziś ten film.----===LPG Powered By GABOREK===---
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez __kater__ze względu na to co mi powiedział serwisant między wierszami nie chce tego mówić. Nie chcę by miał problem
a co do ASO , i generalnie dealerow , no cóż..jest fajnie dopóki jest fajnie a potem czasem zostaje wielki niesmak. Sam ostatnio zaliczyłem dość hardkorową przygode ale to temat na inny wątek, o którego utworzenie wciąż się waham...
ale nie odpuść im...
Komentarz
-
Komentarz